Nieuws en Foto

Barbecue DUO

Dienst Uitvoering Onderwijs

DUO organiseert jaarlijks een grote barbecue op het prachtige terras wat zich naast het kenmerkende gebouw in Groningen bevindt. Zo’n evenement is natuurlijk gezellig, maar op het moment dat er muziek op de achtergrond is, wordt het een stuk gezelliger, zoals ook hier bleek. Ik heb veel moderne nummers afgewisseld met 70s, 80s en 90s. Ik ben ook een aantal momenten afgewisseld door een singer-songwriter, die ook werkzaam is bij DUO, die zijn collega’s mooi gezongen nummers liet horen. Uiteraard hield de directeur-generaal nog een toespraak voor de medewerkers, waarop ik de middag afmaakte met wat dansbare muziek, waarbij ik uiteraard niet verwachtte dat er gedanst zou worden. Al zag ik wel hier en daar wat mensen zich inhouden. Wat een dag! Wat een leuke plek om te draaien!

Geo Water Congres Leeuwarden

Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid

IVN en Wetsus organiseerden opnieuw een dag in Leeuwarden om jongeren te inspireren. Hierbij mocht ik op twee locaties zorgen voor achtergrondmuziek. De eerste locatie was in de ontvangstruimte, waarbij leerlingen van verschillende scholen met elkaar konden praten en even wat konden eten en drinken. Ik zorgde dat er hier een gezellige, sfeervolle muziek aanwezig was.
Vervolgens waren er veel buitenactiviteiten waarbij de leerlingen de handen uit hun mouwen konden steken op het grasveld bij Wetsus. Zelf stond ik onder een kleine partytent. Hier kon de muziek wat harder en kon ik ook een draadloze microfoon aansturen, die gebruikt werd voor de organisatie om alles logistiek in goede banen te leiden. Al met al was de hele dag goed georganiseerd en ik ben ervan overtuigd dat ik veel sfeer heb toegevoegd aan het evenement met vrolijke muziek.

Bruiloftsfeest Alfred & Frederiek

Een prachtige partyboot in Amsterdam was de locatie voor het trouwfeest van Alfred en Frederiek. Samen met een Cubaans bandje verzorgde ik de muziek voor het feest. De boot kwam alle genodigden ophalen op de kade, terwijl het Cubaanse bandje vrolijke muziek speelde en ik de feestverlichting op rood zette, wat de goed werkte voor de sfeer. De rest van de avond heb ik het bandje afgewisseld met muziek uit de 70s en 80s. Hier doorheen liet ik wat soulnummers horen, maar ook modernere nummers. Het Cubaanse bandje maakte het feest af op een spectaculaire wijze, waarbij ik de lichten bediende. Samen hebben we er een knallend feest gemaakt voor alle leeftijden.

GHHC Ibiza Toernooi

Groninger – Harense Hockey Club

Voor de jongste jeugd is er een fantastisch leuk toernooi georganiseerd op de Harener Holt, de huisvesting van GHHC Groningen. Het thema was ‘Ibiza’ en dat was ook wel te zien! Veel kinderen hadden felle hockeykleding aangedaan en sommige zelfs shirts laten bedrukken met glitters. Onder de ouders en coaches waren er ook veel die gekke pruiken of zonnehoeden op hadden gedaan. Een grappig, maar leuk gezicht. Zelf zorgde ik voor de muziek, wat dus ook vooral uit moderne dance en future house bestond. Al met al leverde dit een plaatje op waar iedereen tevreden mee was.

Gala GST Lustrum

Groninger Studenten Toneel

Het Groninger Studenten Toneel (GST) bestaat dit jaar 15 jaar en dat moest gevierd worden met een lustrumweek vol activiteiten, waaronder een gala. Het gala had als thema ‘schittermagisch’, dus veel glitterjurken en glimmende strikjes op de dansvloer. En die GST-ers die kunnen een partijtje dansen. Wat voor muziek ik ook opzette, van 80s tot top 40 of hardstyle, iedereen ging lekker los.

Jeugd Water Congres Leeuwarden

Waterschap Friesland

In Leeuwarden heb ik de (achtergrond)muziek verzorgd voor een congres voor internationale scholieren, met als doel om deze kennis te laten maken met de Nederlandse manier van waterhuishouding. Op de bovenverdieping stond een kleine installatie waarmee ik ‘gezellige’ muziek draaide tijdens de ontvangst en pauzes van het congres. Tijdens de activiteiten in de grote zaal heb ik wat hardere achtergrondmuziek afgespeeld, zodat er een leuke sfeer ontstond.

EJC Cocktailparty

EersteJaarsCommissie GLV Idun

De eerstejaars-commissie van GLV Idun (Groningse Levenswetenschappen Vereniging) organiseerde een cocktailparty als hun laatste activiteit van het jaar. Het vond plaats in Lola050, waar zeker niet te weinig cocktails klaarstonden. Van een Mojito tot Sex on the Beach, iedereen genoot van (vele) verschillende cocktails. Bij GLV Idun houden ze van flinke dance-hits, maar ook meezingers. Het feest gaat alle kanten op, maar genieten is het zeker, mèt een cocktail.

Koningsnacht bij Tjas

Groninger Studenten Schaatsvereniging Tjas

Tijdens Koningsnacht is het in Groningen, zeker voor studenten, een enorm feest. Ook bij Schaatsvereniging Tjas was het een partijtje gezellig. Hun stamkroeg was versierd met vlaggetjes en ballonnen en dan vooral oranje. Wat je niet direct van schaatsers verwacht is dat ze met gepaste muziek ook echt wel dansmoves hebben en flink feesten kunnen. Wat een nacht.

Laatste Schooldag: Prae in Spaece

Praedinius Gymnasium

De laatste schooldag op het Praedinius Gymnasium is altijd een enorm feest. Dit is het tweede jaar dat ik er gedraaid heb. Alle leerlingen uit de 6e jaarlaag vieren dat ze examen mogen doen en dat ze daarna van school ‘af’ zijn. Zelf heb ik hier de muziek verzorgd met veel leuke meezing- en dans nummers. Het was een knalfeest met veel confetti, plakkerige troep en veel feestende scholieren.