Barbecue DUO

Dienst Uitvoering Onderwijs

DUO organiseert jaarlijks een grote barbecue op het prachtige terras wat zich naast het kenmerkende gebouw in Groningen bevindt. Zo’n evenement is natuurlijk gezellig, maar op het moment dat er muziek op de achtergrond is, wordt het een stuk gezelliger, zoals ook hier bleek. Ik heb veel moderne nummers afgewisseld met 70s, 80s en 90s. Ik ben ook een aantal momenten afgewisseld door een singer-songwriter, die ook werkzaam is bij DUO, die zijn collega’s mooi gezongen nummers liet horen. Uiteraard hield de directeur-generaal nog een toespraak voor de medewerkers, waarop ik de middag afmaakte met wat dansbare muziek, waarbij ik uiteraard niet verwachtte dat er gedanst zou worden. Al zag ik wel hier en daar wat mensen zich inhouden. Wat een dag! Wat een leuke plek om te draaien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s