Geo Water Congres Leeuwarden

Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid

IVN en Wetsus organiseerden opnieuw een dag in Leeuwarden om jongeren te inspireren. Hierbij mocht ik op twee locaties zorgen voor achtergrondmuziek. De eerste locatie was in de ontvangstruimte, waarbij leerlingen van verschillende scholen met elkaar konden praten en even wat konden eten en drinken. Ik zorgde dat er hier een gezellige, sfeervolle muziek aanwezig was.
Vervolgens waren er veel buitenactiviteiten waarbij de leerlingen de handen uit hun mouwen konden steken op het grasveld bij Wetsus. Zelf stond ik onder een kleine partytent. Hier kon de muziek wat harder en kon ik ook een draadloze microfoon aansturen, die gebruikt werd voor de organisatie om alles logistiek in goede banen te leiden. Al met al was de hele dag goed georganiseerd en ik ben ervan overtuigd dat ik veel sfeer heb toegevoegd aan het evenement met vrolijke muziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s