Bruiloftsfeest Alfred & Frederiek

Een prachtige partyboot in Amsterdam was de locatie voor het trouwfeest van Alfred en Frederiek. Samen met een Cubaans bandje verzorgde ik de muziek voor het feest. De boot kwam alle genodigden ophalen op de kade, terwijl het Cubaanse bandje vrolijke muziek speelde en ik de feestverlichting op rood zette, wat de goed werkte voor de sfeer. De rest van de avond heb ik het bandje afgewisseld met muziek uit de 70s en 80s. Hier doorheen liet ik wat soulnummers horen, maar ook modernere nummers. Het Cubaanse bandje maakte het feest af op een spectaculaire wijze, waarbij ik de lichten bediende. Samen hebben we er een knallend feest gemaakt voor alle leeftijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s