GHHC Ibiza Toernooi

Groninger – Harense Hockey Club

Voor de jongste jeugd is er een fantastisch leuk toernooi georganiseerd op de Harener Holt, de huisvesting van GHHC Groningen. Het thema was ‘Ibiza’ en dat was ook wel te zien! Veel kinderen hadden felle hockeykleding aangedaan en sommige zelfs shirts laten bedrukken met glitters. Onder de ouders en coaches waren er ook veel die gekke pruiken of zonnehoeden op hadden gedaan. Een grappig, maar leuk gezicht. Zelf zorgde ik voor de muziek, wat dus ook vooral uit moderne dance en future house bestond. Al met al leverde dit een plaatje op waar iedereen tevreden mee was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s